دبیرخانه  سلامت و امنیت غذایی
۱۴۰۴/۲/۲۴
1399/03/21
سومين گروه كاري سلامت و امنيت غذايي استان
 
 در اين نشست ضمن بررسي مصوبات جلسه قبل ، آخرين وضعيت بيماري كرونا ويروس در استان مورد بررسي قرار گرفت و در خصوص پيشگيري از رفتارهاي پر خطر  با همكاري ساير دستگاههاي بين بخشي(موضوع :خود كشي)/ بيماريهاي منتقله از طريق آب و غذا و پروتكل هاي جديد بهداشتي مباحث علمي به حاضرين ارايه گرديد و مطابق دستور كاردر خصوص  پيوست سلامت و تشكيل زير كميته هاي  گروه كاري و بيماريهاي منتقله از طريق آب و غذا/كرونا ويروس  مصوباتي تصويب گرديد

تعداد بازدید:
152
نویسنده:
منبع:
آدرس : شهرکرد، میدان انقلاب، معاونت بهداشتی
کدپستی : 8871683517                 تلفن :32224591-038
دور نگار :  32224492-038
پست الکترونیک : behdasht.skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1404/02/23
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal