دبیرخانه  سلامت و امنیت غذایی
۱۴۰۴/۲/۵
1399/07/07
برگزاری پنجمین جلسه گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان ،دبیرخانه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان
 
 پنجمین صورتجلسه گروه کاری سلامت و امنیت غذایی ( با موضوع کمیته فنی احصاء شاخص میزان باقیمانده آلاینده ها اعم از کود ، سم و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی بر اساس قانون ششم توسعه کشور و بخش جهاد کشاوری ماده 31 و 34 به ریاست دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان) با حضور دستگاههای ذیربط در محل سالن جلسات مرکز بهداشت استان تشکیل گردید
مهندس عباسی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان گفت: به منظور کاهش آلاینده های محصولات کشاورزی اعم از کود ، سم ، فلزات و همچنین تامین محصولات کشاورزی سالم بر اساس قانون توسعه ششم بخش کشاورزی ماده 31 وبخش الف وب ماده34لازم است موارد با همکاری تمامی دستگاههای متولی در استان مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد .
 
 
تعداد بازدید:
85
نویسنده:
منبع:
آدرس : شهرکرد، میدان انقلاب، معاونت بهداشتی
کدپستی : 8871683517                 تلفن :32224591-038
دور نگار :  32224492-038
پست الکترونیک : behdasht.skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1404/02/03
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal