دبیرخانه  سلامت و امنیت غذایی
۱۴۰۴/۲/۵
1402/09/18
برگزاری سومین جلسه تخصصی کمیته فنی" نان کامل وغذای سالم در سفره مردم " در تاریخ 1402/9/18 در استانداری چهار محال وبختیاری

دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی از برگزاری سومین جلسه تخصصی کمیته فنی" نان کامل و غذای سالم در سفره مردم " در تاریخ 1402/9/18 در استانداری چهار محال و بختیاری خبر داد.

به گزارش دبیر خانه سلامت وامنیت غذایی سومین جلسه تخصصی کمیته "فنی نان کامل و غذای سالم در سفره مردم" در استانداری چهارمحال و بختیاری درتاریخ 1402/9/18 با حضور معاون مدیر کل امور اقتصادی ،رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ،نمایندگان ادارات صمت / استاندارد/ غله/ جهادکشاورزی/ معاونت غذا و دارو/ مدیر دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت /کارشناس سلامت محیط و کار معاونت بهداشت / مدیر آموزش و ارتقا ء سلامت معاونت بهداشت / فرمانداری مرکز استان ، رئیس اتحادیه نانوایان ، نماینده کارخانه متقاضی تولید آرد کامل با محوریت 1- بررسی آنالیز قیمت نان تولیدی با آرد کامل 2- اعلام معاونت غذا و دارو در خصوص پایان تدوین شیوه نامه آرد کامل 3- اعلام به فرمانداری ها و اتحادیه نانوایان جهت معرفی متقاضیان تولید نان کامل پس از اعلام آنالیز قیمت ها از طرف اداره صمت تشکیل گردید
تعداد بازدید:
94
نویسنده:
قاسمی
منبع:
دبیر خانه سلامت وامنیت غذایی
آدرس : شهرکرد، میدان انقلاب، معاونت بهداشتی
کدپستی : 8871683517                 تلفن :32224591-038
دور نگار :  32224492-038
پست الکترونیک : behdasht.skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1404/02/03
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal