دبیرخانه  سلامت و امنیت غذایی
۱۴۰۴/۲/۵
1402/09/22
برگزاری جلسه بررسی شیوه نامه تولید آرد کامل در استان در تاریخ 1402/9/22- سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو .
دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی از برگزاری جلسه بررسی شیوه نامه تولید آرد کامل در استان در تاریخ 1402/9/22در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو خبر داد.
به گزارش دبیر خانه سلامت وامنیت غذایی جلسه بررسی شیوه نامه تولید آرد کامل در استان در محل سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو در تاریخ 1402/9/22  ، با حضور نمایندگانی از استانداری، ادارات صمت، غله و خدمات بازرگانی، جهاد کشاورزی، مرکز بهداشت استان، دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی، فرمانداری شهرکرد، اتحادیه صنف نانوایان و مدیران عامل و مسئولین فنی واحدهای تولید آرد استان با هدف رفع موانع تولید آرد کامل در جهت اجرایی شدن پخت نان کامل برگزار گردید .
تعداد بازدید:
93
نویسنده:
قاسمی
منبع:
دبیر خانه سلامت وامنیت غذایی
آدرس : شهرکرد، میدان انقلاب، معاونت بهداشتی
کدپستی : 8871683517                 تلفن :32224591-038
دور نگار :  32224492-038
پست الکترونیک : behdasht.skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1404/02/03
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal